0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Posjetite Tehnomag premium shop na novoj adresi u Banjoj Luci

Tehnomag je otvorio svoja vrata kupcima na novoj lokaciji u ulici Mladena Stojanovića 11a.

21.02.2020.

U petak, 21.02.2020 godine, Tehnomag je otvorio svoja vrata kupcima na novoj lokaciji u ulici Mladena Stojanovića 11a.

Novi prodajni salon, jednog od najvećih maloprodajnih lanaca tehnike u Bosni i Hercegovini, osiguraće vrhunski doživljaj kupovine bilo da se radi o kupovini televizora, bijele i ugradbene tehnike, malih kućanskih aparata, IT opreme, gadgeta ili mobitela.

Iskoristite fenomenalne uštede povodom otvorenja od 21. do 29. februara u Tehnomag premium shopu prepunom TOP brandova! Svakog dana nova poklon iznenađenja. Za svaku kupovinu preko 1000KM poklon smartphone Noa SparkSE koji dolazi sa WVGA ekranom od 4 inča, i koji daje oštru sliku bogatu bojama, koja vam pomaže da izbjegnete nepotrebno naprezanje očiju.

Želite li uživati uz vrhunski TV i cjelogodišnju zabavu uz popularne serije, filmske hitove, utakmice i omiljene igre uštedite 15%  na sve modele Philips televizora, do 29.02.

Ako trebate novi mobitel ili poklon za svoje najdraže, sigurno ćete naći odlične uređaje vrhunskih brendova sa extra uštedama! Povodom otvorenja potražite NOA mobitele sa 30% uštede, Xiaomi asortiman sa 15% uštede, a tu je i Samsung sa super cijenama.

Trebate moderne uređaje u kuhinji ili male uređaje za veliku pomoć u kući? U Tehnomag poslovnicama ćete sigurno pronaći najnovije kafe aparate, multipraktike, blendere, sokovnike, tostere, štapne, ručne ili profi miksere, pekače hljeba, pegle, usisivače i mnoge druge male kućanske uređaje, kao i uređaje za ljepotu i zdravlje po EXTRA sniženim cijenama. Kompletan asortiman malih kućanskih uređaja i osobne njege snižen je 10% povodom otvorenja na novoj lokaciji.

Do kraja mjeseca iskoristite i pogodnost popusta od 20% za kupovinu 2 artikla, iz asortimana osobne njege, ili popust od 25% za kupovinu 3 ili više artikala, iz istog asortimana.

Opremate kuhinju? Iznenadite je sa ugradbenim uređajima premium kvalitete. Doživite i talijansku kreativnost, kvalitet i dizajn u svom domu sa Candy asortimanom, sniženim 20%.

Kako bi Vaš dom bio uvijek besprijekorno čist iz Tehnomaga preporučuju inovaciju u čišćenju, za brzinsko i učinkovito čišćenje, bez žice i bez problema uz sniženje od 10% na kompletan Dyson asortiman. Idealna prilika da kući ponesete jedinstveni štapni usisivač, Supersonic fen za kosu, uvijač za kosu ili pak najbolji pročišćivač zraka na tržištu.  

Ljubitelje IT opreme, kompletan asortiman White shark je na 30% popusta do 29.02., a ako ste u potrazi za slušalicama, idealna je prilika za kupovinu jer vas čeka 30% popusta na sve Panasonic slušalice odnosno 20% popusta na slušalice branda Sennheiser.

Za bolje fitnes rezultate započnite sa srcem i uštedom od 50% na Fitbit pamtene narukvice i satove, vodootporna smart narukvica Flex 2 za samo 64,90KM, unisex Bluetooth fitness sportska narukvica Alta HR 159,90KM, pametni sat Blaze 174,90KM.

Osvjetlite put kojim idete Maglite svjetiljkama. Svjetiljke Maglite – uvrštene u evidenciju 100 najboljih i najpoznatijih američkih proizvoda, snižene 30%.

Ukoliko razmišljate ili planirate kupovinu bijele tehnike, smeđe tehnike, malih kućanskih aparata, uređaja za osobnu njegu, IT opreme, gadgeta ili mobilnog telefona, pravi je trenutak za posjetu novom Tehnomag shopu. Posjetite nas u ulici Mladena Stojanovića 11a na više od 300 kvadrata čistog tehnološkog užitka i počastite se super akcijama, uštedama i poklonima povodom otvorenja.

Ne propustite i razne pogodnosti prilikom kupovine u Tehnomagu:

  • Penzioneri, svake zadnje subote u Tehnomagu vas čeka 10% popusta uz zadnji ček i plaćanje gotovinom.
  • Ne zaboravite zatražiti svoju Tehnomag Cashcard karticu kod prodajnog osoblja i koristiti pogodno

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.