0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Tehno-Mag nositelj medalje QUDAL

Nositelj nagrade za najbolju trgovinu za prodaju kućne tehnike

19.10.2020.

S ponosom ističemo da je Tehno-Mag Nositelj nagrade za Broj 1. trgovinu za prodaju kućne tehnike, trgovinu NAJVIŠEG NIVOA KVALITETA na bosanskohercegovačkom tržištu.

Stotine izvrsnih kompanija i brandova u svijetu ponosno nose QUDAL - Quality meDal pečat. Prema odabiru bosanskohercegovačkih potrošača i kupaca Zlatna medalja QUDAL . QUality meDAL dodjeljuje se proizvodima i uslugama koje na tržištu nude najveći nivo kvalitete.

Medalja QUDAL – Quality Medal dodjeljuje se na osnovu istraživanja tržišta koje isključivo mjeri iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o onim proizvodima i uslugama koji nude najviši nivo kvalitete. Prema istraživanju koje je provela švicarska kompanija ICERTIAS pod nazivom QUDAL Business, Tehno-Mag je izabran za trgovinu Broj 1. za prodaju kućne tehnike. Zlatna medalja sa maksimalnih pet zvjezdica za kvalitet, dodijeljena na osnovu zadovoljstva naših kupaca, je rezultat 22. godine postojanja kompanije i konstantnog truda i zalaganja svih uposlenika kako bi smo kupcima pružilu najbolju uslugu, najraznovrsniji asortiman iz svijeta tehnika te kvalitetnu ne samo prodajnu već i post prodajnu uslugu.  

Programom QUDAL se želi skrenuti pažnja potrošača na važnost kvalitete i pravo svakog kupca da zahtijeva vrhunsku kvalitetu na tržištu.

Cilj projekta QUDAL je skrenuti pažnju javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunski nivo kvalitete, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu. Istraživanja QUDAL QUality meDAL rađena su u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). [quadal.org]

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.