0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Svečano otvorenje Tehno-Mag Ilidža

15.03.2023.

Tehno-Mag proljeće dočekuje otvorenjem još jedne poslovnice!

 

U ponedjeljak, 13. Marta 2023, godine, održano je veliko svečano otvorenje Tehno-Mag poslovnice na novoj lokaciji, Blažujski drum 5. na Ilidži. Prva potpuno savremeno opremljena prodavnica tehnike na 700m2, predstavlja najbolji izbor tehnike za dom u ovoj opštini kako bi zadovoljio sve potrebe potrošača.

Lanac prodavnica tehnike Tehno-Mag posluje još od 1998. godine, i od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate i zavidan rast.

Sada s ponosom ističemo da smo vodeći lanac maloprodajnih trgovina tehnike na tržištu sa najraznovrsnijom ponudom bijele, ugradbene i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, uređaja za njegu, "gadgeta" za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom, gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć našeg osoblja.

Nevjerovatno dinamičan rast kompanije u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih brandova kao što su Apple, Dyson, Fitbit, BaByliss, Candy, Samsung, Sony, Philips, Panasonic, Hoover, Bosch, Miele, Whirlpool, Indesit, Canon, Epson, Kenwood, De' Longhi, Tefal, Rowenta, Krups, Beurer, te naš vlastiti brend Elit i mnogi drugi.

Trenutno poslujemo u devet maloprodajnih objekata: Orašje, Sarajevo - sada sa već tri poslovnice, Banja Luka, Brčko, Zenica, Tuzla, Brod te online trgovina www.tehnomag.com, najrazvijenija platforma na tržištu, kako po funkcionalnostima, tako i po sadržaju i prezentaciji asortimana, postprodajnoj podršci, ljubaznim i susretljivim osobljem, te mnogobrojnim pogodnostima.

Povodom otvorenja, pripremili smo mnoštvo popusta kao i poklone za prvih 100 kupaca u poslovnici Tehno-Mag Ilidža. U prvih 7 dana očekuju vas mnoge pogodnosti: 10% na kompletan Dyson asortiman, 15% popusta na kompletan Bosch asortiman malih kućanskih aparata, 20% na asortiman brendova BaByliss, Rowenta, Braun i Beurer, odabrani asortiman Panasonic uređaja, te 30% popusta na White Shark gaming asortiman. Tu su svakako odlične cijene i na TV asortimanu, bijeloj i ugradbenoj tehnici, mobitelima... posjetite našu novootvorenu poslovnicu i počastite se najboljim cijenama tehnike za dom.

Ono što možete očekivati u budućnosti od nas je svakako širenje ponude, praćenje trendova kako u pogledu asortimana, tako i širenje ponude brendova, kontinuirano opravdavanje povjerenja koje nam dajete Vi – naši kupci, čije potrebe redovno pratimo. Otvorenje nove poslovnice baš na ovoj lokaciji je uslijedilo osluškivanjem želja kupaca, te nastojanjem da svoju ponudu i uslugu učinimo što pristupačnijom svim našim kupcima.

Svim zaljubljenicima u tehniku i tehničke gadgete preporučujemo da posjete našu novootvorenu poslovnicu. Pronaći ćete izuzetno široku i zanimljivu ponudu po super cijenama, dobiti savjete i preporuke našeg stručnog osoblja, informisati se o novim tehničkim trendovima i planiranim akcijama.

Dobro došli u Tehno-Mag Ilidža, mjesto gdje nastaje najbolja tehno priča.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.