0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Sigurnosno obavještenje

Smartwatch Fitbit Ionic model FB503

31.03.2022.

Fitbit je 02.03.2022 godine dobrovoljno najavio povlačenje pametnih satova Fitbit Ionic, koje je kompanija predstavila 2017., a prestala proizvoditi 2020. Baterija u pametnom satu Ionic može se pregrijati, što predstavlja opasnost od opekotina. (Safety Recall of Ionic Smartwatches pogledajte na linku https://help.fitbit.com/en/ionic.htm).

Zdravlje i sigurnost korisnika Fitbita naš je najveći prioritet. Ovu akciju poduzimamo iz velikog opreza za naše korisnike. Ponudit ćemo povrat novca kupcima Fitbit Ionic. Ovo povlačenje je specifično za Fitbit Ionic uređaje. Ne utječe na druge Fitbit pametne satove ili trackere.“- obavještavaju iz Fitbita.

Kao uvoznik Fitbit uređaja a slijedom ove obavijesti obavještavamo vas i pozivamo da ukoliko posjedujete Fitbit Ionic, prestanete koristiti svoj uređaj i javite nam se za povrat uređaja i povrat novca. Za povrat je potrebno da imate dokaz da ste kupili uređaj u Tehno-Mag prodajnom mjestu.

Ionic modeli koji su bili dostupni za prodaju u Tehno-Mag prodajnim mjestima: Sarajevo XXL shop i Kolodvorska, Orašje, Brčko, Zenica, Tuzla, Banja Luka, Brod, web shop tehnomag.com i mobilmedia.ba su: Sat Fitbit Ionic Adidas edition FB503WTNV Ink Blue Ice Gray, Sat Fitbit Ionic FB503CPBU Slate Blue/Burnt Orange, Sat Fitbit Ionic FB503GYBK Charcoal / Smoke Gray i Sat Fitbit Ionic FB503WTGY Blue-Gray/White.

 

 

 

Broj modela FB503 možete pronaći na poleđini Ionica, ispod oznake “CE” i iznad kopče.

Za sva dodatna pitanja pozovite na 033 612 188.

 

Tehno-Mag d.o.o.
Zona poduzetništva 2, 76270 Orašje

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.