0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Rowenta x Karl Lagerfeld ekskluzivna kolekcija za savršene rezultate

Upoznajte Rowenta x Karl Lagerfeld ekskluzivnu kolekciju proizvoda za njegu kose.

02.10.2022.

Karl Lagerfeld je ikona modne industrije. A proizvodi za oblikovanje kose koji dolaze iz upravo ove radionice učinit će vas modnom ikonom! Brend Rowenta na tržište dolazi s ekskluzivnom kolekcijom proizvoda za njegu kose s tipičnim tamnocrnim dizajnom Karla Lagerfelda.

 

S Rowenta x Karl Lagerfeld višenamjenskim uređjima za oblikovanje i fenovima za kosu možete kreirati bezbroj frizura, od širokih ili čvrstih pa do opuštenih kovrča ili savršeno izravnane kose. Garantuju stvaranje lako postižućih frizura i savršene rezultate, a pritom poštuju i njeguju vašu kosuIntegrirana ionska pojačala osiguravaju ultra-sjajni izgled kose.

Želite savršeno ravnu kosu? Obezbjedili smo

U kolekciji Rowenta x KARL LAGERFELD pronaći ćete pegle za kosu Rowenta Optiliss SF321LF0, Rowenta Easyliss SF161LF0 i Rowenta Pro Stylist SF466LF0.

Rowenta Optiliss SF321LF0 dobiti će vas bombastičnom cijenom i zaobljenim oblikom zahvaljujući kojem lako možete dočarati graciozne valove. Plutajući nastavak pločica ravnomjerno raspoređuje pritisak na kosu koja je savršeno ravna i sjajna.

Dizajnirana za savršeno ravnanje bez ikakvih problema, pegla za kosu Rowenta x KARL LAGERFELD Easyliss idealno je za brze i jednostavne rezultate na koje možete računati iz dana u dan. Ovaj pouzdani aparat za ravnanje ima jednostavnu kontrolu pomoću jedne tipke i monotemperaturnu postavku od 200°C za bržu rutinu ljepote s potpunom lakoćom.

Pegla Pro Stylist s ugrađenim češljem oduševit će one koji žele nešto ekskluzivno. Njene keramičke ploče i Keratin & Glow površina daju kosi sjaj i osiguravaju savršeno peglanje u jednom potezu.

Želite kvalitetno feniranje kao iz salona? Trebate ga imati

Rotirajuća četka za kosu Rowenta CF961LF0 s dvosmjernom rotacijom biti će vaš partner u svakoj situaciji i u pokretu, s kojom svojoj kosi možete dodati raskošan volumen, izravnati šiške te udahnuti život i oblikovati vrhove kose. Pro Dual Motion tehnologija radi posao umjesto vas, s automatskom rotirajuom četkom za oblikovanje i oblikovanje dok se suši, dok ionski sistem dolazi zajedno s našim Keratin & Glow premazom za dodavanje blistavog sjaja. 

Ako pak više volite klasični fen za kosu, preporučujemo Rowenta Pro Stylist CV888LF0 by Karl Lagerfeld s Keratin & Glow površinom i Air-to-Care tehnologijom za zaštitu kose nakon čijeg korištenja će vaše kovrče imati do 43% više sjaja!

Kreirajte valove i kovrče s Karlom!

Želite li danas lagano valovitu ili pak bogato kovrčavu frizuru? Posegnite za čarobnim štapićem u obliku Rowenta Curls Forever CF324LF0! Rowenta x KARL LARGERFELD Conical Wave uvijač za kosu stvara prekrasne kovrče i valove—za potpuno prirodan izgled i glamur jednim jednostavnim i brzim pokretom. Ekskluzivni premaz Keratin & Glow osigurava svilenkaste rezultate sa blistavim sjajem kroz prirodni efekat turmalina koji emituje jone, za vrhunske kovrdže.

 

>> Istražite Rowenta x Karl Lagerfeld ekskluzivnu kolekciju <<

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.