0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Predstavljeni su novi Fitbit modeli

Pobijedite stres, spavajte bolje i živite zdravije

11.10.2022.

U prostorijama RTL televizije, Tehno Mag i Fitbit powered by Google predstavili su tri nova modela koja su od danas dostupna i na našem tržištu - Sense 2, Versa 4 i Inspire 3 uz Premium članstvo od šest mjeseci.

Sense 2, Fitbitov powered by Google najnapredniji uređaj za praćenje ikada, s tanjim i lakšim dizajnom te novim senzorom za praćenje razine stresa tijekom cijelog dana, je izvanredno oružje u borbi protim stresa, neredovnog i nedovoljnog sna spavajte, te generalno nezdravog stila živita. 

Uz Versu 4 pratite svoje tijelo, a ne raspored. Birajte između više od 40 načina vježbanja koji su dostupni na vašem zapešću.

Sense 2 i Versa 4 kompatibilni su s iOS-om i Androidom i prepuni su pametnih značajki uključujući proširene tekstualne i aplikacijske obavijesti, lako vidljiva upozorenja, pametne odgovore (samo Android) i još mnogo toga. Osim toga, ubrzo ćete moći pristupiti Google kartama i Google novčaniku izravno na svom zapešću.

Budite najbolja verzija sebe uz Inspire 3, zabavnoj i jednostavnoj sportskoj narukvici koja će vam pomoći da živite zdravije, radite ono što volite i osjećate se najbolje moguće. Sadrži jednostavnu metodu praćenja ključnih metrika 24/7 kao što su aktivnost, broj otkucaja srca, spavanje, razina stresa i još mnogo toga.

Tankog je i laganog dizajna sa zaslonom u boji osjetljivim na dodir i baterijom dugog trajanja do 10 dana.

Kako je to bilo na predstavljanju? Kakve kritike i pohvale su pokupili novi Fitbit modeli?

Kako je izvorni cilj Fitbit brenda podizanje svijesti o zdravlju te usmjeravanje na sticanje zdravih navika, uređaji iz njihovog asortimana su postali neizbježan dodatak u životima svih nas koji težimo unaprijeđenju stila života. Tako i Edin Mehmedović kaže: "Jedva čekam isprobati novi Sense 2 jer trenutno ima najbolji alat za praćenje spavanja, a svi znamo koliko nam je bitan dobar san. Kako bi prenijeli zdrave navike i na širu publiku danas smo najavili i predstavili i novi projekt koji pokrećem u suradnji s RTL-om i Tehno Magom - Homefit by Edo & Fitbit. Riječ je o live treninzima pod mojim vodstvom.  Uz 21 trening u trajanju od 50 minuta i plan pravilne prehrane te Fitbit pametni sat pokušat ćemo izgraditi zdrave navike, a da pritom sve to možete pratiti live iz udobnosti svog doma. Sve što će vam za to trebati je volja i upornost.”

“Moram reći da mi je odmah zapeo za oko Inspire 3 u fantastičnoj Morning glow/black boji. Rekli su mi kako ga samo moram nositi, a on će sve raditi za mene. Da ću biti bez stresa, u kondiciji i u toku sa snom, čak će mi mjeriti temperaturu kože i kisik u krvi. Vjerujem da će mi postati dobar prijatelj i pokazati kako zdravije živjeti i imati zdravije navike s obzirom na sve dnevne obveze kako one poslovne tako i privatne.” Izjavila je Marijana Batinić.

Nakon ovakvih prvih utisaka i komentara, vjerujemo da će biti teško odoljeti novoj seriji Fitbit modela.

>>Istražite i prednaručite nove Fitbit modele<<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.