0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

MULTISHAPE – održiva rutina osobne njege

Učinite svoju svakodnevnu rutinu lične njege održivijom, sada i uz Cashback od 40KM.

01.10.2023.

Učinite svoju svakodnevnu rutinu lične njege održivijom, sada i uz Cashback od 40KM

Modularni sistem za ličnu njegu MULTISHAPE je dizajniran s fokusom na okoliš. Inspirisani UN-ovim ciljem održivog razvoja za odgovornu potrošnju i proizvodnju, pružamo vam jedan alat koji nudi fleksibilnost kupovine novih dodataka kako se vaše potrebe u pogledu lične njege budu mijenjale tokom vremena – čime se proizvodi manje otpada. Kao i bolji osjećaj i u srcu i na koži.

* Ciljeve održivog razvoja (engl. Sustainable Development Goals, SDG) usvojili su Ujedinjeni narodi (UN) 2015. kao univerzalni poziv na akciju za okončanje siromaštva, zaštitu planete i osiguranje da do 2030. svi ljudi uživaju u miru i prosperitetu.

Kupite neki od odabranih uređaja za osobnu njegu iz serije Multishape u periodu od 1.10.2023. do 31.12.2023., prijavite kupovinu unutar 14 dana od dana kupovine na sljedećoj stranici, (Panasonic Cashback (adria-cashback.com)), i vraćamo vam 40KM.

MULTISHAPE – održiv koncept i rješenje

Recite zbogom beskrajnom neredu kad je riječ o električnim uređajima – i pozdravite MULTISHAPE. Pruža vam slobodu u primjeni svoje individualne svakodnevne rutine lične njege pomoću samo jednog uređaja: za podrezivanje i brijanje glave i brade, uklanjanje dlačica s tijela, kao i za podrezivanje dlačica u ušima, nosu i na licu, te pranje zuba.

Po čemu se ovaj uređaj razlikuje od trenutno dostupnih višenamjenskih uređaja za ličnu njegu? Ovaj jedinstveni sistem ima jednu ručku za punjivu bateriju i niz dodataka koje možete kupiti po potrebi – što vam omogućava stvaranje vlastite jedinstvene kombinacije.

MULTISHAPE je dizajniran da smanji vaš karbonski otisak bez ugrožavanja svakodnevne rutine njege i kvalitetnih rezultata. Svaki trimer i aparat za brijanje imaju Panasonicovu vrhunsku japansku tehnologiju oštrica i funkcije jednostavne za korištenje.

Tri ključne koristi koje ćete imati od sistema MULTISHAPE

 

1. Jedna punjiva baterija

Umjesto niza elektronskih uređaja, pri čemu svaki ima svoju bateriju, kod sistema MULTISHAPE imate samo jednu punjivu bateriju – što smanjuje upotrebu litijuma/nikla, a time i uticaj na okoliš.

 

2. Jedan punjač

Nema potrebe za brojnim utičnicama ili stalnim uključivanjem ili isključivanjem uređaja – MULTISHAPE ima samo jedan punjač – što smanjuje korištenje resursa i na taj način minimizira vaš uticaj na okoliš.

 

3. Samo nastavci koji su vam potrebni

Odaberite samo ono što vam je potrebno – modularnost sistema vam omogućava stvaranje sopstvene jedinstvene kombinacije od samog početka, koja odgovara vašim individualnim potrebama lične njege. Kako se vaš stil s vremenom bude mijenjao, svoje MULTISHAPE funkcije možete jednostavno proširiti dodatnim glavama za pričvršćivanje. Sistem je zaista dizajniran da vas prati na vašem putovanju lične njege.

Otkrijte više detalja o sistemu MULTISHAPE

 

   
Dugotrajna punjiva litijum-ionska
baterija u GLAVNOJ JEDINICI
  Standardna punjiva Ni-MH
baterija u GLAVNOJ JEDINICI
  TRIMER ZA BRADU/KOSU/TIJELO
NAGLAVNI nastavak
         
ER-CBL1   ER-CBN1   ER-CTW1
         
Glavna jedinica s litijum-jonskom baterijom, temelj svih modula MULTISHAPE. Uparite jedan od raznih naglavnih dodataka s GLAVNOM JEDINICOM.   Glavna jedinica s Ni-MH baterijom, temelj svih modula MULTISHAPE. Uparite jedan od raznih naglavnih dodataka s GLAVNOM JEDINICOM.   NAGLAVNI NASTAVAK ZA BRADU/KOSU/TIJELO sadrži brojčanik za podešavanje s 4 nastavka u obliku češlja za 58 koraka podešavanja dužine i jedinstven dizajn oštrice koja je optimizirana za bradu, kosu i dlačice po tijelu.

 

 

   
GLAVA ZA BRADU/KOSU
Dodatak
  GLAVA BRIJAČA S 3 OŠTRICE
Dodatak
  TRIMER ZA NOS/UŠI/LICE
NAGLAVNI nastavak
         
ER-CTN1   ER-CSF1   ER-CNT1
         
NAGLAVNI NASTAVAK ZA BRADU/KOSU sadrži brojčanik za podešavanje s 2 nastavka u obliku češlja za 39 koraka podešavanja dužine i jedinstven dizajn oštrice koja je optimizirana za bradu i kosu.   NAGLAVNI NASTAVAK BRIJAČA S 3 OŠTRICE imaju unutrašnje oštrice s nano-premazom za najoštrije vrste brade. Vanjske folije od nehrđajućeg čelika su dizajnirane za godine nježnog brijanja.   NAGLAVNI NASTAVAK TRIMERA ZA NOS/UŠI/LICE ima napredne oštrice s dvostruko naoštrenim ivicama i funkciju vakuma koja sprečava rasipanje dlačica unutar i oko nosa.

 

ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE
NAGLAVNI nastavak
 
ER-CTB1
 
Sonične vibracije NAGLAVNOG NASTAVKA ELEKTRIČNE ČETKICE ZA ZUBE i 2 četkice, višenamjenska i izuzetno nježna, omogućavaju dubinsko čišćenje.

 

>>Istražite ponudu<<

Kupite neki od odabranih uređaja za osobnu njegu iz serije Multishape u periodu od 1.10.2023. do 31.12.2023., prijavite kupovinu unutar 14 dana od dana kupovine na sljedećoj stranici, (Panasonic Cashback (adria-cashback.com)), i vraćamo vam 40KM.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.