0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

MasterCard PayGet CashBack

Plaćajte online Mastercard® karticom i ostvarite povrat novca

24.05.2022.

Plaćajte online kod domaćih trgovaca i ostvarite povrat novca!

Online plaćanja i online kupovina nesumnjivo postaju sastavni dio svakodnevnih aktivnosti sve većeg broja građana Bosne i Hercegovine, a kompanija Mastercard želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi. Naime, svi korisnici Mastercard kartica, koje su izdale banke učesnice Mastercard Pay & Get Rewards Programa u Bosni i Hercegovini, koji u periodu od 1. maja do 31. maja 2022. godine izvrše dva online plaćanja u ukupnom minimalnom iznosu od 1 KM, automatski dobijaju nazad 10 KM na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Povrat novca, ostvariće svi korisnici Mastercard kartica, bez obzira na to koja banka učesnica programa im je karticu izdala, a koji obave najmanje dva online kartična plaćanja sa bilo kog uređaja – računara, tableta ili telefona, u ukupnom minimalnom iznosu od 1 KM, na Tehnomag WEB Shopu - www.tehnomag.com. 

Povrat novca biće obavljen do 15-og dana u mjesecu koji slijedi nakon mjeseca u kome je izvršena posljednja Kvalifikovana kupovina Karticom u skladu sa ovim Pravilima. Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog povrata novca tokom trajanja kampanje. 

Sigurnost na prvom mjestu

Sve online transakcije izvršene Mastercard karticama su zaštićene istom Mastercard sigurnosnom tehnologijom kao i kartična plaćanja na fizičkom mjestu prodaje. Kupci koji plaćaju online Mastercard karticama mogu da koriste sva potrošačka prava jer ih elektronski trag o kupovini štiti ukoliko žele da ostvare zamjenu, reklamaciju ili refundaciju sredstava i to su politike koje kompanija Mastercard globalno primjenjuje u svom poslovanju.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.