0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Klizite peglajući. Neka vas ništa ne usporava.

Inspirisan snowboardom, za klizanje unazad preko bilo koje prepreke. Sa FreeGlide 3D tehnologijom.

04.06.2024.

Pegla na paru TexStyle 7: Vaš saveznik za besprijekorno peglanje

 

Izvanredna snaga pare za najbolje rezultate

 

TexStyle 7 pegla na paru nudi 60% više pare*, omogućujući intenzivnu snagu potrebnu za savladavanje i najtvrdokornijih bora. Ova vrhunska tehnologija čini vaše peglanje bržim i jednostavnijim, pružajući besprijekorne rezultate svaki put.

Efikasno i bez napora

Uz visoke performanse i izvanredan izlaz pare, peglanje postaje znatno lakše. Čak i najupornije bore nestaju brzo i efikasno, štedeći vam vrijeme i trud.

 

Najbolja klizna podloga od Brauna

Uživajte u izuzetnoj izdržljivosti i glatkom klizanju zahvaljujući jedinstvenom EloxalPlus premazu. Ova podloga omogućava besprijekorno klizanje, čak i unazad, ubrzavajući proces peglanja i smanjujući napor. EloxalPlus je dvostruko tvrđi od nehrđajućeg čelika*, što podlogu čini otpornom na oksidaciju i ogrebotine, te osigurava dugotrajne performanse.

 

Zaštita za vašu odjeću

EloxalPlus premaz ne samo da pruža izvanredne performanse, već i štiti vašu odjeću. Vaša najosjetljivija odjeća ostaje očuvana i izgleda kao nova, svaki put kada je ispeglate.

Iskusite vrhunsko peglanje s TexStyle 7 peglom na paru i uživajte u besprijekornoj odjeći bez napora.

 

 

 

 

 

 

Uživajte u ljepoti savršeno ispeglane odjeće

Za mnoge ljude peglanje je samo još jedan zadatak, ali istovremeno, većina ne može odoljeti privlačnosti savršeno ispeglane odjeće. Glatka na dodir, besprijekorna na oko – s Braun parnom peglom, svaki put ćete postići rezultate koji oduševljavaju. Pretvorite svakodnevni zadatak u zadovoljavajuće iskustvo i uživajte u savršenstvu koje donosi Braun.

 

Precizan vrh za besprijekorno peglanje teško dostupnih područja                                    

Peglanje oko dugmadi, ovratnika, džepova i drugih zahtjevnih dijelova postaje jednostavno uz precizan vrh i dugme za paru. Trokutasto oblikovana parna zona preciznog vrha učinkovito uklanja male bore na teško dostupnim mjestima, pružajući izvrsne rezultate svaki put. Emisija pare može se povećati s konstantnih 50 g/min u Turbo modu na maksimalnih 210 g/min (parni udar) – idealno za uklanjanje nabora na zavjesama i odjeći u okomitom položaju. Uživajte u besprijekornom peglanju s lakoćom i preciznošću.

                                                                

Sigurno peglanje za sve vrste tkanina      

S Braunovim jedinstvenim tekstilnim štitnicima, čak i najosjetljivije tkanine možete glačati na bilo kojoj temperaturi uz sve funkcije pare. Ovi štitnici štite tkanine od oštećenja toplinomi sjajnih mrlja, pružajući sigurnost i vrhunsku njegu. Soft Textile zaštita nudi dodatnu sigurnost zahvaljujući posebno dizajniranom SoftTouch jastuku koji se lakopričvršćuje na podlogu, idealnom za peglanje najosjetljivijih tkanina bez rizika. Uživajte u sigurnom i efikasnom peglanju svih vaših odjevnih predmeta.

 

 

 

Savršena kombinacija performansi, dizajna i kvalitete

Kao i svi Braun proizvodi, parna pegla TexStyle 7 dizajnirano je i izrađeno prema visokim standardima njemačke kvalitete. Naša posvećenost vrhunskom dizajnu i strast prema stvaranju savršeno proizvedenih proizvoda ogleda se u svakoj komponenti ovog glačala.

TexStyle 7 predstavlja savršenu fuziju dizajna i funkcionalnosti, pružajući vam izvanredne performanse i vrhunsku pouzdanost.

 

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.