0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Haier partner Rolan Garosa

Haier zvanični partner Rolan Garosa

05.06.2024.

Haier zvanični partner Rolan Garosa

Haier, svjetski broj 1 u kategoriji velikih kućnih aparata, ponosno je postao zvanični partner Rolan Garosa, prestižnog teniskog turnira koji se održava od 20. maja do 9. juna 2024. u Parizu.

Elegancija, preciznost i vrhunske performanse – kvalitete koje ljubitelji tenisa cijene, a kojih ima preko milijardu širom svijeta – savršeno se poklapaju sa brendom Haier. Kao lider u inovacijama, dizajnu i performansama, Haier se prirodno uklapa u ulogu zvaničnog partnera, ističe se u saopštenju za javnost.

Osim Rolan Garosa, Haier će tokom 2024. i 2025. godine biti partner najprestižnijih međunarodnih teniskih turnira, uključujući Mutua Madrid Open, Nitto ATP Finals, Rolex Paris Masters, ATP 500 Hamburg Open, ATP 250 Playa Laguna Croatia Open Umag i European Open. Haier podržava šampione ovog sporta, dijeleći s njima iste vrijednosti: posvećenost postizanju najboljih rezultata i pažnju prema svakom detalju.

Rolan Garos će biti prilika da se predstavi nova Haier međunarodna ambasadorka Ana Ivanović, nekadašnja prva teniserka svijeta i šampionka Roland Garrosa. Ana Ivanović zna šta je potrebno da bi se postalo broj jedan: fokus, potpuna posvećenost i težnja ka savršenstvu u svakom detalju. „Veoma sam uzbuđena što ću sarađivati sa brendom Haier, kompanijom koja ne samo da dijeli moje vrijednosti, već se savršeno uklapa u moj životni stil,“ komentariše Ana Ivanović. „Kao bivša profesionalna sportistkinja i sada majka troje djece, cijenim stvari koje mi mogu olakšati svakodnevni život. Haier pruža najpogodnija rešenja koja kombinuju inovaciju i dizajn. Haier kućni aparati daju prednost koju tražim kada su u pitanju funkcionalnost, izgled i karakteristike.“

Ovo partnerstvo sa svijetom tenisa savršeno je usklađeno sa Haier strategijom da se sve više povezuje sa svojom ciljnom publikom: potrošačima koji preferiraju elegantan dizajn, najnovije tehnologije i vrhunske performanse. Prateći izvanredne rezultate u pogledu percepcije i svijesti o brendu postignute 2023. godine, Haier nastavlja svoj put ka globalnoj afirmaciji brenda, naglašavajući svoju poziciju lidera i inovatora.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.