Prednaruči prije svih nove Galaxy AI uređaje! Ponuda traje još...

0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Epilator Beurer IPL 7800 COOL PRO

Beurer Proizvod koji osvajaja inovativnošću i funkcionalnošću

Epilator Beurer IPL 7800 COOL PRO

20.06.2024.

Zablistajte ovog ljeta uz Epilator Beurer IPL 7800 COOL PRO

 

Beurer - Stručnjaci za Njegu i Ljepotu

Beurer je njemački brend s više od 100 godina iskustva u proizvodnji proizvoda za zdravlje i ljepotu. Naša ponuda uključuje proizvode za njegu lica, tijela i kose. Kontinuirano proširujemo naš portfelj, oslanjajući se na inovacije i pouzdan kvalitet. Proizvodi iz Beurer asortimana dobitnici su brojnih nagrada za dizajn, efikasnost i inovativnost.

Među Beurer Proizvodima koji osvajaju inovativnošću i funkcionalnošću je i

>>Epilator Beurer IPL 7800 COOL PRO<<

IPL Depilacija - Inovacija u Uklanjanju Dlačica

U svijetu ljepote i njege kože, potraga za najefikasnijim i dugotrajnim metodama uklanjanja dlačica je konstantna. Upravo želja za odstranjivanjem dlačica bez potrebe za stalnim tretmanima ili brijanjem potaknula je usavršavanje IPL depilacije. Kroz godine, ovaj tretman postao je pristupačan tržištu te je dostupan svima koji žele trajno ukloniti dlačice.

Šta je IPL Depilacija?

IPL depilacija, skraćeno od Intense Pulsed Light, je metoda trajnog uklanjanja dlačica koja koristi pulsirajuću svjetlost visokog intenziteta. Ova tehnika se temelji na principu selektivne fototermolize, gdje svjetlosna energija prodire kroz kožu i apsorbira je melanin u dlačicama, pretvarajući svjetlosnu energiju u toplinsku, što uništava folikule dlaka i sprečava njihov daljnji rast.

Efikasnost i Individualni Rezultati

Tretman IPL depilacije može biti vrlo učinkovit za većinu ljudi, ali rezultati variraju ovisno o tipu kože i boji dlačica. Svjetlosna energija apsorbira se u dlačicama, dovodeći do njihovog slabljenja ili potpunog prestanka rasta. Međutim, individualni rezultati mogu zahtijevati više tretmana za postizanje optimalnih rezultata. IPL depilacija cilja melanin, pa tako dlačice koje nisu u aktivnoj fazi rasta možda neće biti učinkovito tretirane.

Sigurnost i Praktičnost

Epilator Beurer IPL 7800 COOL PRO koristi najmoderniju IPL tehnologiju svjetlosti koju koriste dermatolozi za profesionalno uklanjanje dlačica. Dodatna funkcija hlađenja osigurava ugodnost korištenja. Svjetlosna površina od 3,8 cm² omogućava brzu primjenu, traje oko 23 minute na najnižem nivou energije za ruke, noge, lice, pazuhe i bikini zonu. Visok nivo sigurnosti osigurava integrisani senzor za kontakt s kožom i UV filter za zaštitu kože. Korisni „Auto Flash“ način omogućava praktičnu primjenu.

Rezultati i Ograničenja

Do 50% smanjenja dlačica može se postići nakon 3–4 tretmana. Važno je napomenuti da IPL depilacija nije učinkovita na tamnoj koži i može biti neučinkovita na bijeloj ili svijetloj kosi. Individualni rezultati variraju, te može biti potrebno nekoliko tretmana za postizanje optimalnih rezultata. Cilj IPL depilacije je dugotrajno ili trajno smanjenje rasta dlačica, ali potpuno uništavanje svih dlačica nije uvijek moguće.

Priprema i Korištenje

Prije korištenja IPL Epilatora Beurer IPL 7800 COOL PRO, potrebno je skratiti dlačice kako bi tretman bio što efikasniji. Ovaj uređaj deaktivira korijen dlake duboko ispod kože, smanjujući mogućnost ponovnog rasta dlačica. Sa svim navedenim funkcijama i visokim nivoom sigurnosti, Beurer IPL 7800 COOL PRO pruža dugotrajne rezultate i značajno smanjuje vidljivost dlačica.

Izaberite Beurer za profesionalno uklanjanje dlačica i uživajte u glatkoj koži.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.