Prednaruči prije svih nove Galaxy AI uređaje! Ponuda traje još...

0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Dysonov novi Supersonic fen za kosu bukvalno je pozlaćen!

Dyson Supersonic nije prosječan fen za kosu od samog početka, ali sada kada je umočen u zlato skoro je postao Sveti gral njege kose.

08.07.2024.

Dyson je savladao umjetnost brisanja granice između želje i potrebe.

 

Trebate fen za kosu od 23,75 karata zlata? Ne.

Želite fen za kosu od 23,75 karata zlata? Da.

 

Dyson Supersonic fen za kosu postao je posljednji krik u njezi kose, obećavajući mnoštvo prednosti uključujući mjerenje temperature zraka preko 40 puta u sekundi kako bi se osiguralo da su pramenovi zaštićeni od toplotnog oštećenja.

Dok se Dyson već okušao u predstavljanju različitih boja za Supersonic fen za kosu,  zlatna boja je više nego što fen za kosu može dobiti.

Dizajniran od strane samog Jamesa Dysona, kapa fena za kosu od 23,75 karata zlata je ručno pozlaćena, umjetnička forma koja je u praksi već oko 4000 godina, a zlatni list iz Firence u suštini pretvara alat za njegu kose u umjetničko djelo.

A zašto 23.75? Tako specifičan broj? Prema Dysonovim čarobnjacima, ovo je bila tačna težina pri kojoj je zlato davalo savršenu nijansu, barem u Dysonovim očima. Ispod zlatnog lista krije se lijepa crvena petlja boje, odabrana posebno da upotpuni zlatni ton kada na kraju i neizbježno počne da se troši. Da, list neće zauvijek ostati savršen zlatni disk, već će stariti, jedinstveno, na svakom fenu za kosu, samo idući dalje da bi alat prožeo osjećajem vanzemaljskog artefakta.

Dyson Supersonic nije prosječan fen za kosu od samog početka, ali sada kada je umočen u zlato skoro je postao Sveti gral njege kose. Iako nisu u zlatu, Supersonic dolazi sa svim istim dodacima kao i njegov prethodnik prve generacije - koncentratorom za oblikovanje, mlaznicom za zaglađivanje i difuzerom - i jednako je udoban i lak za držanje kao i uvijek.

Čujemo vas kako pitate za cijenu - kako i ne biste kada doslovno govorimo o težini zlata. Sa  akcijskom cijenom 1.049,90 KM, Dyson Supersonic fen za kosu je svakako investicija, ali ako se bavimo matematikom, sati ušteđeni na sušenju kose plus šteta koju izbjegavate znači da će vam dugoročno uštedjeti mnogo.

Opet, da li je to potreba? Naša kosa, kada bi mogla da govori, sigurno bi rekla da. Je li to želja? Čini se da naše srce sigurno kuca u potvrdnom tonu da.

>> Naručite odmah Supersonic u zlatnoj boji <<

 

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.