0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Dyson na InDizajn sajmu

Samo Dyson radi kao Dyson

11.10.2022.

Na ovogodišnjem InDizajn sajmu, posjetitelji su imali priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama Britanskog premium branda Dyson.

Dyson je predstavio svoju dobro poznatu ponudu snažnih i bežičnih usisavača, za čišćenje od poda do stropa. Pročišćavače i ovlaživače, koji kontrolišu zrak koji udišete te asortiman za njegu kose, koji pomaže kosi u zaštiti od toplinskog oštećenja.

Samo Dyson radi kao Dyson

"Na neki način, rješavanje problema je bolest. Želite riješiti problem iako vam on predstavlja glavobolju, ali on je tu da ga se riješi."

Rekao je to James Dyson i dodao kako je misija Dysona da napravi drugačiji proizvod s izvrsnom tehnologijom, koji će zadovoljiti korisnike, duže trajati, imati bolje performanse te neće zagađivati okoliš.

Dyson napredna tehnologija

Dyson je osim svoje premium ponude usisavača, fenova za kosu i uređaja za tretiranje zraka predstavio svoje nove proizvode napredne tehnologije Dyson Airwrap Complete Nickel/ Cooper za brže i lakše oblikovanje kose i fen za kosu Supersonic HD07 Bright Nickel/Bright Copper s novim nastavkom Flayway.

Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper ima poboljšani Coanda protok zraka zahvaljujući kojem precizno oblikuje kosu bez ekstremnog oštećenja toplinom. Istovremeno oblikuje i suši, te je napravljen za različite tipove kose.

Supersonic HD07 Bright Nickel/Bright Copper ima novi nastavak Flayway, pomoću kojeg više nikada nećete morati brinuti o neposlušnoj mladoj kosi nakon sušenja jer ostavlja kosu glatkom i sjajnom.

Lejla Filipović i Mirjana Mikulec su posjetile InDizajn sajam i upoznale se sa Dyson novitetima

Između ostalih vjernih posjetitelja, izložbeni prostor Dysona posjetile su Lejla Filipović i organizatorica Mirjana Mikulec, koje su otkrile svoju tajnu zdrave kose.

"Već je svima poznato da moji dečki obožavaju usisavati i da je usisavanje postalo zabavnije i jednostavnije od kada imamo Dyson V15 Detect Absolute, dok Dyson Supersonic sušilo za kosu koristimo svi, pa čak i naša Dolly. S obzirom da jako puno pažnje posvećujem njezi kose veseli me novi Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper jer ću uz njegove nastavke brzo i jednostavno napraviti frizuru za svaku prigodu. Iako, moram priznati jedva čekam probati novi flyaway nastavak koji skriva neposlušnu mladu kosu, a sa kojom se svi borimo nakon pranja kose." izjavila je Lejla Filipović.

>>Istražite kompletnu Dyson ponudu<<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.