0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Dyson Corrale dobitnik je ELLE-ove međunarodne nagrade za ljepotu

Dyson Corrale uređaj za ravnanje kose dobitnik je ELLE-ove međunarodne nagrade za ljepotu!

01.05.2021.

Urednici časopisa ELLE iz cijelog svijeta dodijelili su nagradu Dyson Corrale za 'Najbolji proizvod za oblikovanje' na ovogodišnjoj dodjeli ELLE International Beauty Awards. 

 

Dyson Corrale, predstavljen je u martu 2020. godine, kao prvi bežični uređaj za ravnanje kose bez kompromisa. 

 

Dyson Corrale uređaj za ravnanje kose posjeduje savitljive grijaće ploče od legure mangana i bakra koje omogućuju ravnanje uz manje zagrijavanje, te na taj način čuva kosu i boju kose. Integrirani sustav senzora regulira temperaturu grijaćih ploča 100 puta u jednoj sekundi te se tako prilagođava kosi koju će oblikovati uz minimalno zagrijavanje i smanjuje mogućnost oštećenja kose za do 50%. Dyson Corrale, za oblikovanje kose bilo gdje i bilo kada. Ova pegla je ujedno i prvi bežični uređaj za ravnanje kose bez kompromisa. Četvoroćelijska litijum-jonska baterija obezbjeđuje jednaku snagu kao kod ostalih proizvoda s kablom dok istovremeno nudi fleksibilnost bežičnog uređaja.

James Dyson nagradu je primio na virtuelnoj ceremoniji. Događaj kojem su obično prisustvovale brojne zvanice ovaj put je kreiran na mreži dok je publika gledala iz udobnosti svojih domova. Dyson Corrale koristi patentirane Dysonove ploče za savijanje koji oblikuju kosu, pružajući poboljšani stil bez potrebe za visokim temperaturama. Ovaj uređaj bez kabla može se koristiti za oblikovanje kose bilo gdje i bilo kada. Prvi put predstavljen je na globalnom internetskom događaju u martu 2020. godine.

Dyson Corrale peglu za ravnanje i stiliziranje kose možete naručiti i iz udobnosti vlastitog doma klikom na Dyson Corrale ili posjetiti Tehnomag prodajna mjesta

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.