0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Dyson Airwrap™ styler

Valovi na plaži bez napora uz Dyson Airwrap!

13.07.2022.

Kao i kod njege kože, važno je saznati koji je vaš tip kose kako biste bili sigurni da ste odabrali prave alate, tehnike i tretmane za postizanje najboljih rezultata tijekom njege svoje kose.

Kakav god tip vaše kose bio, njezina će tekstura biti negdje između fine i grube. Nakon što saznate svoj tip kose, biti će vam lakše stilizirati ju kao i pronaći prave alate za stiliziranje. Na primjer, uz Dyson Airwrap™ styler, čvrsta četka je dizajnirana za ravnanje deblje, kovrčave kose, dok mekana četka postiže ovaj rezultat za tipove kose koji su finiji ili zahtijevaju manje manipulacije. Različiti nastavci za kovrče  također su dizajnirani za različite tipove kose, tako da je lakše personalizirati svoju rutinu stiliziranja za vaš specifični tip kose i završni stil koji tražite.

Inteligentna kontrola topline, uravnotežen dizajn, jedinstvene tehnologije, kombiniraju se u uređaj za rezultate stiliziranja koji privlače pozornost ovog ljeta. Dyson Airwrap s nastavcima za kovrčanje ili valove te četkama za ravnanje i volumiziranje kose primjenjuje Coanda efekt – stiliziranje kose bez ekstremne topline.

 

Kako do savršenih valova?

Sušite kosu prije oblikovanja nastavkom za sušenje kose dok ne bude oko 80 posto suha – tada izgleda suho, ali je hladna na dodir – pazeći da dobijete što više volumena u korijenu. Učinite to podižući pramenove kose od glave prema gore i usmjeravajući protok zraka izravno u korijenje dok sušite.

Zatim uzmite manje pramenove kose I pustite da ih Coanda efekt privuče I omota oko nastavka za kovrče. Držite krajeve pramenova prema van kako biste dobili nestrukturirani val. Mijenjajte smjer kovrča mijenjajući nastavke za kovrče dok ne pređete svu kosu glave koju želite stilizirati. Ovo će dati prirodniji izgled valovima za taj prekrasan završni efekt stiliziranja.

Doživite profesionalno feniranje, sa samo jednim alatom, za sve tipove kose. Potražite Dyson Airwrap za stiliziranje kose ovdje... jer samo Dyson radi kao Dyson.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.