0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Otkrijte pravu svježinu: Candy Fresco frižideri za modernu kuhinju

Inovativna rješenja za čuvanje hrane, osiguravajući vrhunsku kvalitetu i praktičnost za vašu kuhinju.

07.06.2024.

Uživajte u maksimalnoj svježini i optimalnom skladištenju hrane uz Candy Fresco frižidere. Dizajnirani za moderne domove, ovi frižideri kombiniraju naprednu tehnologiju i elegantan dizajn kako bi vaša hrana ostala duže svježa. Candy Fresco frižideri donose inovativna rješenja za čuvanje hrane, osiguravajući vrhunsku kvalitetu i praktičnost za vašu kuhinju.

Frižider koji osvježava

Candy Fresco je fleksibilan frižider, dostupan u samostojećoj i ugradnoj verziji, dizajniran tako da odgovara svakoj potrebi i načinu života. Zahvaljujući Total No Frost Circle+ tehnologiji i podesivim policama i pregradama, imate potpunu slobodu da vašu hranu odložite bilo gdje u frižideru, bez gubitka svježine. Kao dodatnu pogodnost dobijate i jedinstvena Smart rješenja: kompletan set pametnih mogućnosti koje pojednostavljuju vaš boravak u kuhinji.

Otkrijte cijeli asortiman Candy Fresco frižidera

Total No Frost Circle+

Očuvajte svježinu hrane 40%* duže i izbjegnite nepotrebno rasipanje hrane, bez obzira na to gdje ste je smjestili u frižideru. Zahvaljujući Total No Frost Circle+ tehnologiji**, jednaka temperatura i vlažnost zraka su zagarantovane na svakoj polici i svakom uglu vašeg frižidera. Total No Frost tehnologija sprečava zamrzavanje i stvaranje leda unutar frižidera, također usporava širenje buđi i bakterija do 94%***.

Jedinstvena fleksibilnost

  • Ekran sa dvostrukim podešavanjem 

Prilagodite temperaturu unutar frižidera i zamrzivača koristeći termostat. Intuitivni displej vam dozvoljava da samostalno podesite temperaturu frižidera (od 2° do 8°) i zamrzivača (od -16° do -24°).

  • Sistem reverzibilnih vrata

Uključite vaš frižider u bilo koji raspored kuhinje zahvaljujući njegovim reverzibilnim vratima. Brza instalacija omogućuje da šarke na vratima budu postavljene na lijevu ili desnu stranu uređaja.

  • Cool Box sa kontrolom svježine

Osigurajte maksimalnu svježinu vašem voću i povrću, zahvaljujući Cool Box-u sa kontrolom svježine.*

  • Podesive police i pregrade

Pomjerajte police i pregrade i uživajte u 100 različitih kombinacija za raspored unutrašnjosti frižidera.

Ugradbeni modeli

Maxi zapremina

Sa visinom od 193 cm i širinom od 70 cm, ovaj frižider može biti ugrađen u prostor širine 70 cm i pruža vam 50% dodatnog prostora za skladištenje*, dok model sa visinom od 193 cm i širinom od 55 cm, može se pohvaliti sa 15% dodatnog prostora za skladištenje.

Jednostavna instalacija

Zahvaljujući Candy in-tech sistemu, montaža ugradnog frižidera je znatno olakšana i ubrzana. Različite dimenzije i reverzibilna vrata omogućavaju vam da frižider uklopite u bilo koji raspored kuhinje.

Dizajn

Dostupni u biserno bijeloj boji, metalik boji, dizajnu od nerđajućeg čelika i grafitnom dizajnu, Candy Fresco samostojeći modeli pružaju italijanski stil, a istovremeno dodaju minimalističku i modernu vibraciju vašoj kuhinji.

Otkrijte cijeli asortiman Candy Fresco frižidera

Pametne opcije

Otkrijte kako iskoristiti puni potencijal svog frižidera putem pametnih opcija dostupnih na Candy hOn aplikaciji.

Pomoćnik za inventar

Pratite inventar vaše hrane i primajte obavijesti o datumima isteka roka, kako biste izbjegli bacanje hrane i optimizirali troškove.

Pametni asistent za piće

Raspoloženi ste za svježe piće ili vodu? Odaberite vaše omiljeno piće, unesite vrstu ambalaže, količinu i početnu temperaturu. hOn Aplikacija će vam reći koliko je vremena potrebno da vaše piće bude ohlađeno u zamrzivaču, a uz to ćete dobiti i obavijest kada piće dostigne savršenu temperaturu.

Upravljanje na daljinu

Zahvaljujući hOn Aplikaciji, sada možete upravljati vašim frižiderom putem pametnog telefona. Kontrolišite temperaturu i režime rada vašeg frižidera bilo gdje da se nalazite. Takođe, u određenim situacijama, kao što su više vanjske temperature ili povećana količina namirnica, možete aktivirati funkcije Super Cool ili Super Freeze kako biste osigurali optimalnu dugotrajnost vaših namirnica.

Pametni locator hrane

Gdje bih trebao/la odložiti određene namirnice u frižideru? Odaberite namirnice na hOn aplikaciji i primite prilagođene savjete i sugestije o mjestu skladištenja hrane kako biste joj osigurali optimalnu dugotrajnost.

Preuzmite hOn aplikaciju

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.