0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Black Friday shopping groznica u Tehnomagu

Black Friday je stigao u TehnoMag prodajne salone i ove godine sa neponovljivim uštedama i popustima čak i do 70%!

29.11.2019.

Black Friday je stigao u TehnoMag prodajne salone i ove godine sa neponovljivim uštedama i popustima čak i do 70%!

Televizori, mobiteli, bijela tehnika, mali kućanski aparati, uređaji za osobnu njegu, svi su oni na Tehnomag crnoj listi. Pripremite i vi svoju crnu listu, jer je od ovog petka, počeo #BlackFriday u svim #Tehnomag prodajnim salonima i traje do 02.og decembra.

 

Došao je i taj petak, crni petak – dan kada cijene padaju, a proizvodi s polica nestaju u trenu.

Dugogodišnja američka tradicija, koja se popularno zove Black Friday, odnosno Crni petak, i kojom se obilježava početak božićnog šopinga, polako, ali sigurno postaje dio i naše kulture.

Radi se o petku, u kojem brojne trgovine nude najveće popuste u godini, zbog čega u njima kreće pravi stampedo kupaca, koji žele ugrabiti komade po puno nižim cijenama, bilo za sebe, bilo za drage ljude oko sebe.

Tehnomag se i ove godine približio američkoj tradiciji sa velikim uštedama i popustima i do 70% na više od 400 artikala najpoznatijih svjetskih brandova.

Ako trebate poklone za svoje najmilije ili pak novi mobitel, sigurno ćete naći odlične uređaje vrhunskih brendova sa extra uštedama! Izaberite Samsung Galaxy A50, ekran koji ti daje širi pogled na svijet sa tri kamere za bilježenje svih živopisnih trenutaka sa 2 godine fabričke garancije i uštedite 140KM. Tu je i Samsung Galaxy A10 sa super cijenom od 259,90KM s  Infinity-V zaslonom koji mijenja način na koji doživljavate humoristične serije ili MMORPG igre i stavlja vas usred akcije. Na crnoj listi se našao i Xiaomi Mi A3, koji donosi trostruku glavnu kameru koja snima izvrsne noćne fotografije zbog osjetljivog senzora, naprednog procesuiranja fotografije i algoritma za optimizaciju šuma na fotografijama. TOP izbor za samo 379.90KM.


Želite li gledati filmove na većem ekranu, uštedite čak 500KM na novom Samsung 58” 4K UHD Smart TV-u za samo 999,90KM, ili izaberite 55“ 4K UHD Smart JVC TV za samo 599,90KM. Na crnoj listi potražite i Elit TV 39“ za samo 259,90KM ili Android Elit TV 55“ za 699,90KM i uštedite 360KM. Istražite i ponudu Sony 4K UHD Smart TV-a od 55“ i 65“ sa uštedom čak 500KM. Još jedna 65-ica stiže iz Philipsa sa fantastičnom cijenom od 1199,90KM.

 

Za bolje fitnes rezultate započnite sa praćenjem rada srca, i uštedom od 50% na svim Fitbit Blaze i Alta HR modelima. Uštedite i 38% na fitness trackeru Charge2 koji prati tjelesne aktivnosti – korake, broji otkucaje srca, udaljenost, potrošene kalorije, aktivne minute, aktivnost po satu i vrijeme stajanja.

 

Najnapredniji Fitbit tracker Charge3 je također na crnoj listi i može biti vaš za samo 219,90KM sa 37% uštede. Charge3 fitnes tracker čini mnogo više od pukog brojanja koraka – prati tokom cijeloga dana, kroz cijelu sedmicu vaš srčani puls, potrošnju kalorija, više od 15 vježbi, ostvarenje ciljeva, san i mnogo više. Svakoga dana pruža vam važne uvide i informacije o vašem zdravlju koje će vas potaknuti da nešto poduzmete i ostvarite svoje ciljeve – zdravlje i dobra forma.


Trebate moderne uređaje u kuhinji ili male uređaje za veliku pomoć u kući? U Tehnomag poslovnicama ćete sigurno pronaći najnovije kafe aparate, multipraktike, blendere, profi miksere, pekače hljeba, usisivače i mnoge druge male kućanske uređaje, kao i uređaje za ljepotu i zdravlje po EXTRA sniženim cijenama.
 

Drage dame, ne propustite Panasonic epilator ergonomskog dizajna sa 60 pinceta, 30% širom glavom za prekrivanje većeg područja jednim potezom za jednostavnu, brzu i nježnu depilacju za samo 95,90KM. Iz Brauna specijalno za Black Friday stiže epilator serije 7 sa gratis Braun satom i dodatnom uštedom od 230KM. Epilator Silk-épil 7 nadmašuje brijanje i vosak, iznimno je učinkovit, ali i izuzetno nježan. Bežičan je i vodootporan, pa se može koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolnu epilaciju.

 

Posebno mjesto zauzima Venus Silk-expert 5 IPL, proizveden od Brauna sa 300.000 bljeskova koji pruža brze tretmane pogodne za velike dijelove tijela poput nogu ili ruku, koji se mogu tretirati za 8 minuta, bez ugrožavanja učinkovitosti. Može biti vaš za samo 449,90KM uz uštedu od 650KM. Fantastična prilika!

Za jaču polovinu izdvajamo iz ponude šišač Philips s tehnologijom DualCut za brže, oštrije šišanje i sa oštricama od nehrđajućeg čelika sa 13 postavki dužine, za samo 35,90KM. Na crnoj listi je i i-SHAPER iz Panasonica – revolucija u uređivanju brade, nadahnut brijačkom britvom, jedinstvenim položajem oštrice koja omogućuje pregled kao nikad do sad. S prilagodljivim češljićem za podrezivanje na 0,5 do 10 mm, a sve s ciljem preciznog podrezivanja i oblikovanja rubova brade bez muke, sa uštedom od 40%, platite 95,90 umjesto 159,90KM.

 

Iz Panasonica nam još dolazi i hibridni brijač sa snažnim motorom, univerzalni brijač koji omogućuje podrezivanje, brijanje i održavanje linija, sve u jednoj jedinici. Sa 3 oštrice omogućuje snažno, temeljito brijanje, a nježan je prema koži. Za održavanje zalizaka i linija ima praktičan skočni trimer straga, a postoje i dva nastavka koji omogućavaju podešavanje dužine podrezivanja u 7 koraka. Hibridni brijač na Black Friday akciji kupite za samo 149,90KM.

 

Za rezultate kao iz frizerskog salona i najljepše kovrče ili pak ravnu kosu, tu je Elegance rose gold kolekcija iz BaBylissa, sa uštedama i do 50%. Nova revolucionarna četka za ravnavanje BaByliss Sublim´Brush 3D, našla se na Black Friday akciji za samo 45,90KM. Rezultat prirodne glatkoće i volumena će vas oduševiti.

 

Iz Dysona, specijalno za Black Friday stiže fen za kosu Supersonic sa metalnim stalkom, i uštedom od 300KM. Supersonic fen pomaže spriječiti oštećenja od prevelike topline kako bi se očuvao prirodni sjaj kose. Temperatura zraka mjeri se 20 puta u sekundi i tako kontrolira. Rezultat je brzo sušenje, stiliziranje i zdrava sjajna kosa.

Opremate kuhinju? Iznenadite je sa ugradbenim uređajima premium kvalitete iz Black Friday ponude.

 

Istražite sušilice i veš mašine, za učinkovito pranje sa EXTRA uštedama i podarite wellness vašem vešu. Uz kapacitet pranja od 6kg, 1000 obr/min, i super cijenom u iznosu od 299,90KM veš mašina Indesit razveseliti će svaki dom. Učinite posao peglanja ugođajem zadovoljstva uz Siemens parnu stanicu i uštedu od 58%, izuzetno moćno peglanje za savršen rezultat – sa pritiskom pare do 5,5 bara.

Bez žice. Bez problema. Učinkovito usisavanje i ušteda u iznosu od 400KM! Ne propustite baterijski usisivač Dyson V8 Motorhead Origin sa Direct-drive četkom, koja prodire dublje u tepih i uklanja tvrdokornu prljavštinu i s autonomijom rada od 40min.


Posjetite Tehnomag prodajne salone od 29.11. do 02.12.2019. i uživajte u Extremno dobrim cijenama, ekskluzivnim ponudama, za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje, vrhunskih svjetskih brandova: Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Bosch, Whirlpool, Indesit, Ariston, Candy, Elica, Dyson, Fitbit, BaByliss, Braun, Tefal, Rowenta, Elit, Maglite, Sennheiser i mnogi drugi!

 

Crno nam se piše!

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.