0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Black Friday Shopping groznica u Tehnomagu

Black Friday stiže u TehnoMag prodajne salone i ove godine sa neponovljivim uštedama i popustima čak i do 70%!

24.11.2021.

Black Friday stiže u TehnoMag prodajne salone i ove godine sa neponovljivim uštedama i popustima čak i do 70%!

Dugogodišnja američka tradicija, koja se popularno zove Black Friday, odnosno Crni petak, i kojom se obilježava početak božićnog šopinga, postaje dio i naše kulture.

Radi se o petku, u kojem brojne trgovine nude najveće popuste u godini, zbog čega u njima kreće pravi stampedo kupaca, koji žele ugrabiti komade po puno nižim cijenama, bilo za sebe, bilo za drage ljude oko sebe.

Tehnomag se i ove godine približiva američkoj tradiciji sa velikim uštedama i popustima i do 70 posto na više od 400 artikala najpoznatijih svjetskih brandova.

Televizori, mobiteli, laptopi, IT & Gaming oprema, bijela tehnika, mali kućanski aparati, uređaji za osobnu njegu, svi su oni na Tehnomag crnoj listi. Pripremite i vi svoju crnu listu, jer od ovog petka, počinje BlackFriday u svim Tehnomag prodajnim salonima i traje do 30. novembra.

Vidimo se 26. 11. u Tehnomag prodajnim salonima i na WEB Shopu gdje vas čekaju vrhunski brandovi: Dyson, Fitbit, Samsung, Sony, LG, Philips, Lenovo, Candy, Bosch, Whirlpool, Indesit, BaByliss, Tefal, Rowenta i mnogi drugi po sniženim cijenama!

>> Istraži ponudu po poslovnicama <<

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.