0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Apple Event 2022

Drugi ovogodišnji Apple Event.

08.09.2022.

[07.09.2022] Apple je predstavio potpuno novu liniju iPhonea, obnovljeni AirPods Pro, tri nova modela Apple Watcha i uzbudljivo ažuriranje Apple Fitness+.

Kako je bilo na predstavljanju možete pogledati OVDJE.

iPhone 14 Pro

Upoznajte Dynamic Island, novi čarobni način interakcije s iPhoneom. Revolucionarne sigurnosne značajke osmišljene za spašavanje života. I inovativna kamera od 48 MP za detalje koji oduševljavaju. Sve pokreće ultimativni čip za pametni telefon.

iPhone 14

Pozdravite iPhone 14 i novi, veliki iPhone 14 Plus. Sa fantastičnim cjelodnevnim trajanjem baterije. Revolucionarne sigurnosne značajke osmišljene za spašavanje života. I još spektakularnije snimke pri slabom osvjetljenju.

AirPods Pro

Rekonstruiran za još bogatiji zvuk. Još bolje aktivno poništavanje buke i prilagodljiva transparentnost. Personalizirani prostorni zvuk. I šest sati trajanja baterije s jednim punjenjem.

Apple Watch Ultra

Predstavljamo najrobusniji i najsposobniji Apple Watch ikada. Napravljen da izdrži ekstremne uvjete. Dizajniran za sportaše svih vrsta, sa specijaliziranim trakama za trening izdržljivosti, avanture na otvorenom i vodene sportove.

Apple Watch Series 8

Za unaprijeđenu budućnost zdravlja. Sa senzorom temperature za napredno praćenje ciklusa. Detekcija sudara za pomoć u hitnim slučajevima. I novi načini treniranja u poboljšanoj aplikaciji Workout.

Apple Watch SE

Sada s više mogućnosti i još nižom cijenom. Elegantne nove boje kućišta. Snažni senzori za uvid u vaše zdravlje i kondiciju. Inovacije za sigurnost. I novi dvojezgreni procesor za brže performanse.

Apple Fitness+

Sve što trebate je iPhone da se pretplatite i pristupite najvećoj kolekciji 4K Ultra HD fitness i wellness sadržaja na svijetu. Ostanite motivirani uz zaslonsko podučavanje, mjerače vremena i pozive trenera dok vježbate. Dostupno kasnije ove jeseni 2022 za sve korisnike iPhonea.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.