0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču

Okrijte zašto biste trebali kupiti Candy indukcijsku ploču!

04.07.2024.

Zašto biste trebali kupiti Candy indukcijsku ploču?

Mnogo je razloga zbog kojih ćete razmisliti o prelasku na Candy ploče za kuhanje. U ovom članku ćemo istaknuti glavne razloge i prednosti, a prilično smo sigurni da će oni biti dovoljni da napravite pravi izbor. Nastavite čitati kako biste otkrili kako Candy indukcijska ploča za kuhanje može učiniti vaš život u kuhinji lakšim i ljepšim.

1. Brža je od običnih ploča

Jeste li umorni od čekanja da voda proključa? Ako je odgovor da, Candy ploče su napravljene za vas. Zahvaljujući koncentraciji topline ispod posude koju koristite, vrijeme kuhanja se smanjuje do 60% (u poređenju sa tradicionalnim štednjacima). Osim toga, ako postavite Booster način rada, voda će proključati za samo 3 minute.

2. Fleksibilnost

Dizajnirane da odgovaraju svim veličinama i oblicima posuđa, Candy indukcijske ploče za kuhanje imaju Twin power ili Flexy zone za kuhanje.

Obje zone vam omogućavaju da kuhate u jednoj velikoj zoni ili u 2 male, prema vašim potrebama...i potrebama vašeg lonca.

3. Sigurnost

U poređenju sa tradicionalnim sistemima za kuhanje, Candy indukcijske ploče su mnogo sigurnije. Ne možete zaboraviti da li ste nešto ostavili na šporetu ili ćete opeći ruke, jer se tanjir zagrijava tek kada se na njega stavi posuda. Osim toga, niz sigurnosnih indikatora na displeju izbjegava rizik od opekotina, kao što je funkcija "Child Lock" koja blokira svaku slučajnu aktivaciju panela.

4. Lako se čiste

Čišćenje nakon kuhanja nikada nije bilo tako jednostavno. Zahvaljujući super glatkoj površini, potrebno je samo da obrišete ploču vlažnom krpom sa malo sredstva za čišćenje stakla. Osim toga, budući da se vrh zagrije samo kada se tiganj stavi na njega, tečnost neće početi da isparava. Lako, zar ne?

5. Idealan saveznik tokom ljetnjih perioda

Kuhanje tokom ljeta nije toliko zabavno: kuhinja se zagrije i počnete se znojiti. Sa Candy indukcijskim pločama više se ne morate osjećati kao da ste u sauni dok kuhate. U stvari, ploče za kuhanje distribuiraju manje topline od plinskih ili električnih modela i oslobađaju je samo ispod posude, a ne u zrak.

 

>> Naruči Indukcijsku ploču Candy <<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.