0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Apple AirTag (1 Pack)

Šifra: 31568
Handsfree Apple
  • Najlakše pronalaženje stvari
  • Osigurana privatnost
  • Lahko pričvšćivanje
  • Precizno praćenje
Naša najniža cijena
Cijena
99,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 105.16 Izračun rata

Redovna cijena: 105.16
Kartice 6 rata: 105,16 KM / već od 17,53 KM/mj
Kartice 12 rata: 105,16 KM / već od 8,76 KM/mj
Kartice 24 rate: 105,16 KM / već od 4,38 KM/mj
Informativni izračun rate

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Apple AirTag (1 Pack)

Najlakši način da nađete stvari.

AirTag je super lak način za praćenje vaših stvari. Pričvrstite jedan na ključeve, a drugi stavite u ruksak. I upravo tako, oni su vam na radaru u aplikaciji Find My, gdje također možete pratiti svoje Apple uređaje i biti u toku s prijateljima i porodicom.

Izgubiti nešto poput novčanika ne mora biti velika stvar kada je priključen AirTag. Možete reproducirati zvuk na ugrađenom zvučniku odlaskom na novu karticu Predmeti u aplikaciji Find My ili recite “Hej Siri, pronađi moj novčanik.” Ako se skriva u blizini – poput kauča ili u susjednoj sobi – samo slijedite zvuk i vaša je potraga gotova.

Ako je vaš AirTag u blizini, vaš iPhone vas može dovesti ravno do njega pomoću Precision Finding. Vidjet ćete udaljenost do AirTaga i smjer za kretanje – sve zahvaljujući tehnologiji Ultra Wideband.

Precizno pronalaženje kompatibilno sa:

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 12 i iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max

Snađite se uz malu pomoć stotina miliona prijatelja.

Kada ste ostavili nešto daleko iza sebe, poput plaže ili teretane, mreža Find My – stotine miliona iPhone, iPad i Mac uređaja širom svijeta – pomaže vam u pronalaženju vašeg AirTaga. I napravljen je da zaštiti vašu privatnost na svakom koraku.

Kako to radi?

Vaša AirTag šalje zaštićeni Bluetooth signal koji mogu otkriti uređaji u blizini u mreži Find My. Ovi uređaji šalju lokaciju vašeg AirTaga na iCloud – tada možete otići do aplikacije Pronađi moju i vidjeti je na mapi. Čitav postupak je anoniman i šifriran radi zaštite vaše privatnosti. I efikasan je, tako da nema potrebe da brinete o trajanju baterije ili potrošnji podataka.

Izgubljeni način čini pronalaženje stvari čak i lakše.

Baš kao i drugi Apple uređaji, AirTag se može staviti u izgubljeni način. Zatim, kada ga uređaj u mreži otkrije, automatski ćete dobiti obavijest. Možete ga i postaviti tako da neko može dobiti vaše kontakt podatke dodirivanjem AirTaga pametnim telefonom koji podržava NFC – to je ista tehnologija koja omogućava ljudima da stvari plaćaju telefonima.

Privatnost je ugrađena.

Samo vi možete vidjeti gdje vam je AirTag. Podaci i historija vaše lokacije nikada se ne pohranjuju na samom AirTag. Uređaji koji prenose lokaciju vašeg AirTaga također ostaju anonimni i podaci o lokaciji šifriraju se na svakom koraku. Dakle, čak ni Apple ne zna lokaciju vašeg AirTaga ili identitet uređaja koji pomaže u pronalaženju.

Jednostavno prelijepo.

Postavka jednim dodirom trenutno povezuje AirTag sa iPhoneom ili iPadom. Unesite ime za AirTag, dodajte ga stavci koju želite pratiti i spremni ste za polazak. Želite li i AirTag obavještenja na vašem Apple Watchu? Nema problema.

Lako je pričvrstiti AirTag na gotovo bilo što pomoću Appleovih šarenih privjesaka za ključeve i petlje. AirTag dolazi pojedinačno ili u pakovanju od 4 komada.

Apple AirTag (1 Pack)
Tehničke karakteristike
EAN 190199320246
Garancija 12 mj.
Model mx532zm/a
Apple proizvod AirTag
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.