0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Aparat za kafu Jura E8 Dark inox

Šifra: E8 dark inox
Kafe aparati Jura
  • Snaga 1450 W
  • Pritisak 15 bar
  • 17 napitaka
  • 3D tehnologija spremanja kafe
Naša najniža cijena
Cijena
2.799,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 2947.26 Izračun rata

Redovna cijena: 2947.26
Kartice 6 rata: 2.947,26 KM / već od 491,21 KM/mj
Kartice 12 rata: 2.947,26 KM / već od 245,61 KM/mj
Kartice 24 rate: 2.947,26 KM / već od 122,80 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Aparat za kafu Jura E8 Dark inox

Užitak, raznolikost i luksuz u savršenstvu

Najnovija generacija JURINOG najuspješnijeg potpuno automatskog modela impresionira novim interpretiranim dizajnom i impresionira prednostima koje su do sada bile samo u premium klasi.

Profesionalni aroma mlin daje idealne rezultate mljevenja, najnoviji procesi spremanja kafe omogućuju da se arome kafe razviju do svog punog potencijala, a trendovski specijaliteti uspješniji su nego ikad zahvaljujući finoj, nježnoj mliječnoj pjeni. Inovativni E8 pravi 17 različitih specijaliteta - od aromatičnog espressa do modernog cortada. Čak i dugi, blagi specijaliteti kao što su Caffè Barista i Lungo Barista uspijevaju u najboljoj kvaliteti caffe bara. Novi sustav tekućine priprema ih u najboljoj tradiciji barista. Ako volite intenzivnije, svoj cappuccino, flat white i latte macchiato možete začiniti funkcijom extra shot.

Zahvaljujući dodatno razvijenom sustavu tekućina, čak se i čišćenje sustava za mlijeko vrši automatski pritiskom na gumb. Još jedna funkcija E8 koja je poznata iz gornjih linija iz JURA-e. Također impresionira još intuitivnijim rukovanjem i iznimno jednostavnim rukovanjem.

Prvoklasna kvaliteta kafe

Profesionalni Aroma Grinder jamči 12,2%* više arome, visoku kvalitetu mljevene kafe i time idealan razvoj okusa tijekom cijelog životnog vijeka mlina. Proces pulsne ekstrakcije (PEP ® ) osigurava puni okus za kratke specijalitete i inteligentno predgrijavanje za optimalnu temperaturu već od prve šalice.

Luksuzan u radu

Zaslon u boji od 2,8", šest tipki i potpuno novi koncept rada s umjetnom inteligencijom omogućuju jednostavno rukovanje. Inteligentni algoritam prepoznaje individualne preferencije i uvijek prikazuje dva ili četiri omiljena specijaliteta na početnom zaslonu. Postavke proizvoda i njihov individualni položaj mogu se slobodno prilagođavati.

Čišćenje sustava za mlijeko jednim dodirom

Dobro osmišljeno čišćenje sustava za mlijeko odvija se automatski pritiskom na gumb i obavlja se u tren oka. Posuda za skupljanje tekućine također obećava idealnu ergonomiju. Njihova konstrukcija sprječava prelijevanje vode i lako se uklanjaju samo jednom rukom.

Skladnog dizajna

Karakterističan dizajn JURA aparata za kafu je jasan i izražajan. Visokokvalitetni materijali i precizna izrada naglašavaju vrhunsku kvalitetu modernog E8. Čak i njihov dizajn predstavlja kvalitetu, funkcionalnost i trajnost. Detalji kao što su spremnik za vodu s utorima ili visokokvalitetna, kromirana platforma za šalice upotpunjuju jasan i skladan dizajn E8.

Aparat za kafu Jura E8 Dark inox
Tehničke karakteristike
EAN -
Garancija 12 mj.
Model E8 Dark inox
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.