0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Aparat za kafu Krups EA877D10 Intuition Experience+

Šifra: 33878
Kafe aparati Krups
  • Snaga: 1550 W
  • Pritisak: 15
  • Tehnologija Quattro Force
  • Spremnik za vodu od 3 l
Naša najniža cijena
Cijena
2.349,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 2473.58 Izračun rata

Redovna cijena: 2473.58
Kartice 6 rata: 2.473,58 KM / već od 412,26 KM/mj
Kartice 12 rata: 2.473,58 KM / već od 206,13 KM/mj
Kartice 24 rate: 2.473,58 KM / već od 103,07 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Aparat za kafu Krups EA877D10 Intuition Experience+

Neograničeno iskustvo pripreme kafe

Intuitivni aparat za kafu sa kristalno jasnim ekranom na dodir u boji koji omogućava direktan pristup svim toplim & hladnim napitcima, Najtiši automatski aparat koji je dizajnirao KRUPS donosi niži nivo buke i tihu pripremu kafe, Intuitivni LED indikatori omogućavaju savršeno vođenje od pripreme napitka do dopuna i održavanja aparata, Više od 20 savršenih napitaka – sa 6 novih toplih, čak i hladnih napitaka – zahvaljujući Quattro Force tehnologiji, Napitci sa mlijekom su lako dostupni jednim dodirom cappuccino sistema i jednostavnom funkcijom čišćenja, Stilizovan aparat za kafu sa završnim slojem od brušenog inoksa, od posude za kapanje do rezervoara za kafu u zrnu, Četvrti intenzitet kafe vam donosi maksimalnu aromu u šoljici i potpuno personalizovane rezultate samo jednim pritiskom na dugme, Sačuvajte podešavanja kako biste uživali u bržem pristupu napitcima, sa 8 personalizovanih profila.

Otkrijte neograničeno iskustvo sa najtišim automatskim aparatom za kafu koji je dizajnirao KRUPS

Napitci profesionalnog kvaliteta su na dohvat ruke sa Intuition Experience + Automatskim aparatom za kafu. Ovaj elegantan i tih aparat od inoksa vam omogućava pripremu više od 20 toplih i hladnih napitaka samo jednim dodirom, sa novim četvrtim nivoom intenziteta i do 8 profila za unapređenu personalizaciju.

KRUPS Krups Intuition Experience+ Od zrna do šoljice kafe Aparat EA877D10

JOŠ SAVRŠENIJI TOPLI I HLADNI NAPICI: Odaberite od 20 napitaka profesionalnog kvaliteta kafe za sve ukuse, sa 6 novih toplih i hladnih napitaka za sve trenutke ispijanja kafe – uključujući i ledeni Frappe.

NIŽI NIVO BUKE: Najtiši automatski aparat za kafu koji je dizajnirao KRUPS, za prijatnu i tihu pripremu.

INTENZIVNO ISKUSTVO: Otkrijte veoma intuitivan, potpuno automatski aparat za kafu sa ekranom na dodir u boji koji omogućava direktan pristup svim napitcima.

DIZAJN OD INOKSA: Aparat za kafu od brušenog inoksa, od posude za kapanje do rezervoara za kafu u zrnu, sa osvetljenjem ispod mlaznice, modernog dizajna savršenog za svaki dom.

MOGUĆNOST POPRAVKE TOKOM 15 GODINA: Niska cijena i brza isporuka iz 6500 servisnih centara širom svijeta, dio je naše posvećenosti očuvanju životne sredine i smanjenju otpada.

INTUITIVNI SVJETLOSNI INDIKATORI: Naš ekskluzivni svjetlosni sistem omogućava besprijekorno vođenje koje vam pomaže u pripremi savršene šoljice kafe, od pripreme napitka do dopune i održavanja aparata.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA MLijEKO: Sa One Touch Cappuccino sistemom i jednostavnim čišćenjem sistema za mlijeko, svi napici na bazi mlijeka su na dohvat ruke.

VRHUNSKA PERSONALIZACIJA: Personalizujte jačinu napitka uz maksimalnu aromu zahvaljujući novom četvrtom nivou jačine.

VIŠESTRUKI PROFILI: Sačuvajte sve omiljene recepte kako biste uživali u bržem pristupu napitcima, sa 8 prilagodivih profila koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Aparat za kafu Krups EA877D10 Intuition Experience+
Tehničke karakteristike
EAN 3016661170294
Garancija 24 mj.
Model EA877D10
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.