0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Aparat za kafu Jura E4

Šifra: 32139
Kafe aparati Jura
  • Snaga 1450 W
  • Pritisak 15 bar
  • 5 napitaka
  • Funkcija zadržavanja arome
Naša najniža cijena
Cijena
1.799,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1894.63 Izračun rata

Redovna cijena: 1894.63
Kartice 6 rata: 1.894,63 KM / već od 315,77 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.894,63 KM / već od 157,89 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.894,63 KM / već od 78,94 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Aparat za kafu Jura E4

Čista priroda kafe

Evo ga, idealan potpuno automatski aparat pune veličine za sve koji se žele usredotočiti na bitno: savršeno uživanje u kafi.

E4 doista pokazuje svoju snagu s specijalitetima crne kafe. Profesionalni Aroma Grinder, 8. generacija jedinica za spremanje i 3D proces kuhanja osiguravaju punu aromu. Uvijek svježe samljeveno, naravno, ne kapsulirano. Imte izbor od tri intenziteta. Intuitivni prikaz simbola vodi vas ravno do odredišta pritiskom na gumb. Priprema tople vode dovršava funkcije.

E4 je bitan u svom dizajnu kao i u svojim svojstvima. Obrađen s najvećom preciznošću, smanjeni jezik dizajna naglašava vrhunsku kvalitetu.

Najlakši rad

Maksimalan okus, minimalna složenost. Put do velikog zadovoljstva vodi samo jednim pritiskom na tipku. Funkcije prethodnog odabira za osobne arome to omogućuju. Ne može biti lakše.

Svježe mljeveno, bez kapsula

Profesionalni Aroma Grinder karakterizira 12,2%* više arome i konstantno visoka kvaliteta mljevenog materijala tijekom cijelog životnog vijeka. U kombinaciji s jedinicom za kuhanje 8. generacije i 3D procesom spremanja, čista priroda kafe. E4 priprema dvostruke proizvode u dva ciklusa. To znači maksimalnu aromu, budući da je cijeli raspon varijabilne jedinice za kuhanje od 5 do 16 grama kafe u prahu dostupan za obje šalice.

*) Profesionalni Aroma Grinder u usporedbi s konvencionalnim mlincima

Topla voda za tren oka

Ako želite čaj za promjenu, nema problema. Priprema tople vode može se jednostavno pokrenuti pomoću okretnog prekidača, a do 3 dl isteče u šalicu u tren oka.

Skladnog dizajna

E4 ima karakterističan dizajn JURA potpuno automatskih uređaja. Karakteriziraju ga zategnute površine i jasne linije. Obrađen s najvećom preciznošću, smanjeni jezik dizajna naglašava vrhunsku kvalitetu ovog potpuno automatskog uređaja. Dizajn dolazi do izražaja i u izboru boja. Dok je cijelo tijelo u suzdržanoj piano crnoj boji, kromirani detalji postavljaju naglaske i prikazuju savršen rezultat kafe.

Aparat za kafu Jura E4
Tehničke karakteristike
EAN 7610917154357
Garancija 12 mj.
Model E4
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.