Black-Friday-2019---Web1920x740px-traka

Šoping groznica je počela.

Dugogodišnja američka tradicija, koja se popularno zove Black Friday, odnosno Crni petak, i kojom se obilježava početak božićnog šopinga, polako, ali sigurno postaje dio i naše kulture.

Radi se o petku, u kojem brojne trgovine nude najveće popuste u godini, zbog čega u njima kreće pravi stampedo kupaca, koji žele ugrabiti komade po puno nižim ocjenama, bilo za sebe, bilo za drage ljude oko sebe.

Crni petak stiže i u TehnoMag prodajne salone i donosi neponovljive uštede i popuste i do 70% za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje!

Potraži najbliži TehnoMag prodajni salon i pogledaj ponudu


Trebaš poklone za svoje najmilije? Sigurno ćeš naći odlične poklone sa extra uštedama!

Trebaš novi mobitel? Odaberi odgovarajući uređaj po svojoj volji iz naše ponude!

Želiš gledati filmove na većem ekranu ili pak novi TV manjeg ekrana? Izaberi iz naše ponude televizora!

Trebaš moderne uređaje u kuhinji? U našim poslovnicama ćeš sigurno pronaći najnovije kafe aparate, multipraktike, blendere, profi miksere, pekače hljeba, usisivače i mnoge druge male kućanske uređaje, kao i uređaje za ljepotu i zdravlje.

Opremaš kuhinju? Iznenadi je sa ugradbenim uređajima premium kvalitete.

Posjetite Tehnomag prodajne salone od 29.11. do 02.12.2019. i uživajte u Extremno dobrim cijenama i ekskluzivnim ponudama vrhunskih svjetskih brandova: Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Bosch, Whirlpool, Indesit, Ariston, Candy, Elica, Dyson, Fitbit, BaByliss, Tefal, Rowenta i mnogi drugi!

Crno nam se piše! Black Friday je stigao!

 

Napomena:
Sve druge akcije na proizvode uključene u akciju Black Friday biti će za vrijeme trajanja Crni petak promotivne ponude obustavljene!
Popusti vrijede na redovne cijene proizvoda (ne zbrajaju se popusti).


Black-Friday-2019---Web1920x740px-traka