silver_cardOpći uvjeti korištenja Tehnomag SILVER CARD

 

Izdavanje

Tehnomag SILVER CARD se korisniku izdaje besplatno na prodajnom mjestu, te se aktivira prvom sljedećom kupovinom. Korisnikom kartice može postati svaka punoljetna osoba koja ostvari promet minimalno 900KM i koja stavi na raspolaganje obavezne pristupne podatke. Kartica se izdaje na neodređeno vrijeme i vrijedi do opoziva Tehnomag-a. Preuzimanjem kartice korisnik prihvaća ove opće uvjete poslovanja.

Popust

Tehnomag SILVER CARD služi za ostvarivanje popusta od 4% na kompletan asortiman i aktivira se odmah za kupnju kojom postajete vlasnik kartice.  Karticu je potrebno predočiti prije zaključenja računa, a naknadni obračun popusta nije moguć.

Ovisno o načinu plaćanja, 4% popusta se obračunava na:

–    punu MPC za bio koju kupovinu na kredite do 12 mjeseci

–    gotovinsku cijenu (sa ukalkuliranih 10% popusta) za gotovinsko i plaćenje debitnim karticama

Na artikle sa rasprodaje ili sa posebnim popustom koji imaju oznaku „A“ ne može se ostvariti SILVER CARD popust.

Zaštita osobnih podataka

Prikupljanja osobnih podataka korisnika služi isključivo za informacija o prikupljenim bodovima i pogodnostima koje pruža Tehnomag SILVER CARD. Korisnik kartice prihvaća da ga Tehnomag d.o.o. obavještava o promotivnim aktivnostima i pogodnostima za članove za vrijeme važenja kartice. Osobni podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se ne razmjenjuju s drugim korisnicima. Korisnik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade njegovih podataka opozivom svoje izjave o suglasnosti i vraćanjem kartice izdavatelju. U tom slučaju prestaje biti korisnikom kartice i ne može više koristiti predviđene pogodnosti. U slučaju gubitka ili krađe kartice korisnik je obavezan nestanak kartice prijaviti pisanim putem na e-mail: kartica@tehnomag.com ili na adresu Zona za poduzetništvo 2, 76260 Orašje. Nakon primitka obavijesti o ukradenoj/nestaloj kartici Izdavatelj blokirati prijavljenu karticu, a korisniku će biti napravljena nova kartica

Izmjene Općih uvjeta poslovanja

Tehnomag d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, ukine pojedinačnu karticu, povuče kartice iz opticaja, te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente Tehnomag SILVER CARD programa ili cijeli program. Sve izmjene i dopune općih uvjeta poslovanja izdavatelj će objaviti na internetskim stranicama www.tehnomag.com. Izmjene stupaju na snagu protekom roka od 14 dana od dana objave, a smatraju se prihvaćenima ako korisnik u tom roku ne vrati karticu izdavatelju, niti pisanim putem otkaže korištenje kartice.

TOP
Newsletter Powered By : XYZScripts.com