Samsung 5-godišnja garancija

by / Utorak, 31 Siječanj 2017 / Published in AKCIJE, VIJESTI
TEHNOMAG-690x445

I ove godine pogodnost petogodišnje garancije na Samsung potrošačku elektroniku…

Ove godine obuhvaćeni su modeli frižidera, mašina za veš, ugradbene bijele tehnike kao i odabranih serija TV prijemnika, modelske godine 2016.

Samsung se u proteklih 10 godina potvrdio kao vodeći proizvođač televizora u svijetu, zahvaljujući izuzetnoj kvaliteti prikaza slike, odličnom kontrastu kao i naprednim mogućnostima SMART TV platforme, za što su osvojili i mnogobrojne nagrade medijskih kuća. Sličnu slavu i dobar glas prate i frižidere i mašine za veš Samsung, koji su se do sada u mnogo navrata iskazali kvalitetnim hlađenjem, odnosno, odličnim rezultatima pranja, mirnoćom rada i pouzdanošću.

Kako bi kupcima omogućio još mirniji san, Samsung je priredio novi „krug“ promocije u kojoj kompanija, na SUHD i UHD modele TV prijemnika K serije (modeli 2016.), daruje produženu garanciju u trajanju od pet godina. Također, osim desetogodišnje garancije na inverter motore i kompresore određenih modela, kupcima daruje i produženu garanciju na pet (5) godina, na sve modele frižidera i mašina za veš i sve njihove sastavne dijelove, a ova pogodnost vrijedi i za modele ugradbene bijele tehnike.

Produžena garancija vrijedi za sve frižidere i mašine za veš kupljene u razdoblju od 1. februara/veljače do 30. novembra/studenog 2017. godine.

Pogodnost za ugradbenu bijelu tehniku korisnici će moći ostvariti kupovinom uređaja od 1. februara/veljače do 31. jula/srpnja, dok će kupci SUHD i UHD TV prijemnika Samsung moći iskoristiti tu priliku kupovinom u razdoblju od 1. februara/veljače do 31. marta/ožujka 2017.

Za ostvarenje ove pogodnosti, sve što kupac treba učiniti je da registrira uređaj na stranicama www.samsung.com/hr/petogodisnjejamstvo/. Na istoj adresi, svi zainteresirani mogu vidjeti i detaljan popis uređaja obuhvaćenih ovom promocijom, ili se dodatno informirati pozivom na broj korisničke podrške, 055 233 999

TOP
Newsletter Powered By : XYZScripts.com